oktober 29

Bucks at Hornets

Igår skrev jag om hur jag tror att Wizards har en bra chans mot Miami Heat i natt. Utöver det så tror jag även att Milwaukee Bucks kan skrälla lite borta mot Charlotte Hornets. Milwaukee Bucks var bedrövliga förra säsongen. Jag tror de vann 15 matcher typ. Det här kommer dock att bli en bättre säsong för Bucks. De draftade Jabari Parker. Jabari kommer att vara en stabil spelare i ligan från första uppkast. Larry Sanders kan omöjligt ha en lika konstig säsong som förra året. O.J Mayo har förhoppningsvis käkat lite sallad över sommaren och så har de Giannis ”The Greek Freak” Antetokounmpo. Giannis hade gått som etta i draften 2013 om de gjorde om den idag. Giannis är fantastisk på alla sätt och vis och helt klart den spelare som jag håller mest på i hela ligan.

Milwaukee har en trupp som kan skapa väldigt många ”mis-matchs” tack vare Giannis och Jabari. De har dessutom en coach som kommer att våga testa en hel del.

Charlotte Hornets, som ägs av MJ Himself, kommer att göra en riktigt bra säsong. När de plockade in Lance Stephenson så blev de ett legitimt lag som mycket väl kan slå sig in på en tredjeplats. Jag tror dock att det kan ta ett tag innan Lance kommer in i det. Utöver Lance så har de Noah Vonleh som kommer att vara med i snacket om årets rookie, de har MKG som tydligen har lärt sig skjuta över sommaren (lol) och de har Kemba. Kemba och Lance som backcourt är riktigt kul.

Charlotte kommer att vara bra i år, men det här är första matchen och det kan ta en stund innan allt sitter. MEd tanke på det så tycker jag definitivt att det finns värde i en slant på Milwaukee. Vi får runt 5.50 och det skulle ju vara riktigt kul att starta säsongen med en högoddsare.

Matchen börjar vid midnatt tror jag.

På tal om Lance Stephenson. Han har haft en bra sommar. Han nämndes i Nicki Minajs senaste låt och han gjorde en egen musikvideo. Kemba, Lance, Giannis och Jabari. Ja, jag kommer att sitta uppe.

Nicki. Lance mention vid 1.10

 

Lance:Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted oktober 29, 2014 by Emil in category "NBA