december 15

Cavs mot Hornets

Det blir mer Lebron och Lance Stephenson här på bloggen idag. Charlotte drar till Cleveland för att ta sig an ett Cleveland som har fått upp ångan den senaste tiden. Charlotte är lite av ett mysterium för mig. Inför säsongen trodde jag, och många andra att det skulle ta ytterligare ett steg framåt. När de lyckades sajna Lance Stephenson så trodde jag de var ett lag som skulle kunna ställa till det för rätt många i slutspelet. Nu ser det istället ut som att de måste käka litervis av dunderhonung för att ens kunna ta sig dit.

Cavaliers har som sagt fått upp ångan rejält och det mesta stämmer för Cavs. Framåt det vill säga. De har vunnit åtta av sina tio matcher, men laget har problem med defensiven. Det är bara att titta på deras förra match mot New Orleans Pelicans för att se att något inte stämmer på egen planhalva. De lät Pelicans göra 119 poäng. 119 poäng! 119 poäng av ett New Orleans Pelicans utan Anthony Davis. Ja ni hör ju.

Inför nattens match ligger hcp-linan på tio poäng. Det är väldigt mycket för ett lag som försvarar sig sämre än fransmännen under andra världskriget.

Vi måste testa Charlotte +10 här. Betsafe betalar 1.92 och det känns som det klart bästa spelet.

I andra, hyfsat relaterade, nyheter så gick Kobe om Jordan på listan över spelare som gjort flest poäng. Nu är det bara Kareem och Karl Malone som har gjort fler poäng än Kobe Bryant. Det är bara att lyfta på hatten. Speciellt när han bjuder på videoklipp av den här typen.Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted december 15, 2014 by Emil in category "NBA