december 9

Cavs vs Raptors

Tjenare igen. Det va ett tag sen, men ni vet hur det blir när man ska balansera ett bloggande med viktiga saker som tv-spel, tv-tittande och sömn. Schemat blir proppfullt direkt. Natten bjuder på en riktigt jävla stoppmatch när Lebron James och grabbarna tar emot Toronto Raptors hemma i Cleveland. Cleveland har verkligen fått upp ångan i spelet den senaste tiden och har just nu sju raka segrar. Med tanke på vilka spelare de har så är det inte så konstigt att de går bra, trots alla överreaktioner efter att de började säsongen knackigt.

Toronto Raptors är ett riktigt bra lag i år. De toppar den östra konferensen och spelar lysande basket. Demar DeRozan och Kyle Lowry känns väl ganska så självklara när All Star-laget ska tas ut om någon månad.

Cleveland är ganska stora favoriter här och det är väl inte så att man trillar av stolen av förvåning. De är ett bra lag och när vi räknar ihop alla 82 omgångar så bör de toppa den östra konferensen. Men att de ska vara såhär stora favoriter kan ju spelbolagen försöka lura i någon annan. 1.36 är löjligt lågt. På grund av det känner jag att vi måste prova Toronto här i natt. De toppar trots allt sin konferens och Cleveland mötte Brooklyn Nets så sent som igår. 3.20 på kanadickerna är bra och jag testar.

Jag kan inte garantera att jag kommer ha någon vidare frekvens på uppdateringarna nu när det blir jultider och sådär. Men om du vill ha kontinuerliga uppdateringar kan jag rekommendera Tippat.se. Där hittar du fler speltips varenda dag, och de håller bra klass. Idag kan vi bland annat läsa om hur Memphis Grizzlies kommer att köra över Dallas Mavericks. Jag håller fullständigt med i det som de skriver trots att jag är svag för Chandler Parsons och Mark Cuban.

PS: Hittade den här bilden från nattens match i Brooklyn. Det var engelska kungligheter på plats och det är väl inte helt omöjligt att Lebron James hängde med Bill och Kate på stan efter matchen. Den stora frågan är väl hur rubrikerna kommer att se ut när nästa kungabarn har en mörkare hy än vanligt.

lebron_princeCopyright © 2014. All rights reserved.

Posted december 9, 2014 by Emil in category "NBA