oktober 30

Mavs mot Jazz

Washingotn fick visserligen storstryk mot Heat i natt. Men känns ändå ganska skönt att jag var rätt ute på Milwaukee. Nu torskade de visserligen efter att Kemba sänkt en trea och tvingat matchen till övertid. I natt har vi Dallas Mavericks mot Utah Jazz på schemat och det känns onekligen som att Dallas kommer att mosa Jazz.

Mark Cuban vara aktiv under sommaren och plockade in flera nya lagdelar. Han skrev bland annat kontrakt med Chandler Parsons under ett nattklubbsbesök.

chandlerparsons

Parsons skrev på för tre år och $46 miljoner så vi kan väl hoppas att han har råd att köpa ett nytt halsband nu.

Trots att Dallas har flera nya spelare så verkar det som att de har fått ihop det ganska bra. De pressade San Antonio Spurs i deras öppningsmatch och det pratas om att Dallas kan vara ett av de lagen som kan slå ut Spurs, Clippers eller Thunder i slutspelet.

Utah Jazz kommer att vara bedrövliga och jag är tämligen övertygad om de kommer sist i väst. Det skulle vara oerhört förvånande om de vinner 20 matcher. De fick storstryk mot Houston i går och har inte fått speciellt mycket tid att återhämta sig på och enligt mina beräkningar så vinner Dallas det här med 107 – 91 och täcker hcp-linan utan problem. Just nu får vi 1.92 på att Dallas vinner med mer än 11 poäng och det bör vi kunna jobba in tillräckligt ofta.

På tal om Dallas och Chandler Parsons. Dirk Nowitzki stod för årets citat efter att Parsons sajnade med Mavericks. Dirk som tog lite mindre betalt för att Cuban skulle kunna bygga ett slagkraftigt lag sa: Chandler får betala alla middagar i år. Det är ju trots allt mina pengar som han har fått.Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted oktober 30, 2014 by Emil in category "NBA